torstai 8. joulukuuta 2011

Unelmajoululahja

Aamulla kävelin bussipysäkiltä kaupungin halki puotiin. Piti tarkkaan pohtia mihin ehtii - askartelukauppaan, sukkia hakemaan, teepuotiin, vai lankakauppaan. Reittivalinta ja aikataulu tekivät viimein päätöksen puolestani, ja päädyin Titityylle.

Tuon aiemman lankainventaarion jälkimainingeissa voin todeta, että lankaa meidän talouteemme tuskin saa hankkia hetkeen (vaikka aika hyvältä tuo pikkunyssäköiden kuluttaminen vaikuttaakin aikataulunsa suhteen), mutta sormet olivat jo monta viikkoa syyhynneet armaalle iPhonelle omaa koteloa. Ristipistokoteloa. Täältä sen löytää!

Aivan valtavan loistava idea. Kävin tulostamassa valmistajan sivuilta muutaman ohjeen, sieltä Winter Pattern 1, 2, ja 3 taitavat olla suosikkejani. Arvaisin, että toteutan ohjeen kuitenkin mukana tulleilla kolmella langalla; pinkillä, turkoosilla ja tummanharmaalla. Saas nähdä millainen lopputuloksesta tulee!


Paketin mukana tuli myös muutama ohje, niistä ehkä söpöläisin oli sydänaiheinen, joka on hyvänä kakkosena tuon talvikuvion jälkeen. Mukavaahan kotelossa on se, että vanhaan kuvioon kyllästyttyään voi pistot purkaa ja tehdä aina vaan uudet. Ehkä siksi onkin hyvä, että kuvioita on tarjolla useampikin. On nimittäin aika tolkuttoman vaikeaa päättää, mitä koteloonsa haluaa, kun haluaa yhtäaikaa ainakin kymmentä eri vaihtoehtoa!


Sisko kävi puodissa juuri kysymässä neulomisneuvoa, ja oli aika ihastunut myös ajatukseen ristipistokotelosta. Harmi, ettei sen tullut hankittua omppopuhelinta, kun siihen oli taannoin mahdollisuus. Bummer. Ehkä sen Nokialle pitää keksiä joku ihan oma ristipistomakuupussi :)

Ja täytyy tunnustaa, että kyllä minä yhden keränkin sieltä reissultani sain mukaani. Hempwollia on kotona yksi taivaansininen nyssäkkä, josta ei yksinään tule kuin itku ja hammasten kiristys. Se sai nyt kaverikseen lempeän keltaisen kerän (no se oli puoleen hintaan halvennuksessa, kai sellaisen nyt saa hankkia, erityisesti kun sille on jo funktio tiedossa). Yhdessä niistä saa lämpöiset villasukat perheen päälle. Tuskin ehkä enää jouluksi, mutta heti vaikka välipäivinä :)

-Anjusha
5 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Nyt on ehkä ihan pakko ostaa iPhone, että pääsee tuunaamaan sille kuoret! ;) On kyllä huippu keksintö.

Tanssiinan Anne kirjoitti...

No eikö?! Mä vähän pääsin aloittamaan koristelua tänään, ja heti kyllä totesin tuon purkamisen olevan poissuljettu vaihtoehto, sen verran pienet ovat pistot. Mutta aika hauskaa puuhaa, ja sitäpaitsi, ehkä sen iPhonen voi hankkia jostain muustakin syystä kuin vain tuunattavan kotelon vuoksi...

outi kirjoitti...

Mä oon niiiiin paljon kuolannu tuota, mutta en vielä ole ostanut. Ehkä se kuitenkin pakko hommata jossain vaiheessa.
Laita sit kuvaa millanen tuli ;)

Tanssiinan Anne kirjoitti...

Laitan :)
Teen Vinter Pattern -ohjeella, niin että pohjavärinä on harmaa, tähden muotoiset osat ovat turkoosia ja viivamaisemmat osat pinkkiä. Ihan vielä ei hahmotu kokonaisuus kunnolla, mutta lupaan laittaa kuvaa, kunhan projekti selkenee hieman.

Jokke kirjoitti...

Mikäs vihreä tavara se tämä oikein on? Mielenkiintoista...