keskiviikko 10. lokakuuta 2012

KCWC, päivä 2

Aavistus piti ottaa sitten ihan samoin tein aikataulussa takapakkia, mutta jatkamma hieman ja aavistuksen myöhässä :)


Kids' Clothes Week Challengen kakkospäivässä on ohjelmassa kaapista löytyneiden hihojen henkiin herättäminen. Merirosvotrikoo löytyi kesällä Eurokankaan alelaarista (siis ei edes palalaarista, vaan niiden juhannuksenjälkeisalennusmyynnistä, jossa yritettiin päästä eroon jos jonkinmoisesta hankalasta). Siinä oli rasvatahra, josta syystä reilun metrin pala ihanan pehmeää ja joustavaa lycralla siivitettyä puuvillatrikoota maksoi 2,50€. Tahran pystyi leikatessa väistämään helposti, ja liian lyhyiden pyjamahousujen ompelun jälkeen (jotka onneksi kyllä löysivät uuden kodin) siitä jäi vielä kangasta hihoihin. Maanantaina leikkasin hihoille kaveriksi etu- ja takakappaleet, ja tänään pääsin niitä yhdistelemään.


Nanson trikoopalan vaaleansininen loppu, ja Kestovaippakaupan vaaleansiniset resorit saivat nuo hihat kavereikseen. Hiukkasen harmittaa vaaleansinisten eri sävyisyys, kun se saa molemmat näyttämään likaisilta, vaikka yksittäin ne ovat ihan nätin värisiä. Mutta jos tämä oli kotoa suoraan löytyvien asioiden rästiompelua, niin sopinee käyttötarkoitukseensa. Yöllä on pimeää, mutta viileää. Kukaan ei näe vaaleansinisen eri sävyjä. Lohduttakoon se ;)

Käytin paitaan Ottobre Designin hyväksi havaittua pyjamapaidan kaavaa, mutta lisäsin helmaan resorin, kun muuten tuo trikoo rullaisi helposti pepun päältä pois. Resorista tuli sopivasti lisäpituutta helmalle myös, kun koko 116cm taitaa kohta alkaa jäädä aika pieneksi. Hihansuuresoritkin tein parin sentin pidennyksellä. 

Ja aikaa sain kulumaan aikalailla juurikin sen tunnin, mitä pitikin. 

Tämän päivän tunti onkin sitten vielä käyttämättä. Ehkä illalla jatketaan.

Talohousut ovat muuten olleet kaksi yötä käytössä. Liian lyhyt mutta muuten vielä ihan sopiva kaava parani ensiluokkaiseksi pitkillä resoreilla (joka myös ratkaisi viime päivien "ei-voi-sietää-suoralahkeisia-housuja, ne-menevät-ikävästi-kantapään-alle" -dilemman ainakin yksien pöksyjen osalta), ja ihanan pehmoinen bambutrikoo on lutuisen tuntuinen öiseen aikaan. Jee.

Anjusha,
jonka on myös tehtävä itselleen syyshattua, sillä keli on jo hurjan viileä eikä allekirjoittaneella ole syyspipoa lain.


Ei kommentteja: