keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Viikko seitsemän, projekti 333 / Week 7, Project 333

Sain viimein aikaiseksi eilen illalla kuvata osan kolmestakymmenestä kolmesta.

Last night I finally got myself to photograph some of my thirty-three.


Tässä on ensimmäinen yhdeksän. Olen ehdottoman hame- ja säärystin-ihmisiä, nyt kun työ mahdollistaa niiden käytön. Koko garderoobissa on yhdet housut, neljät leggarit, kahdet säärystimet ja loput alaosat kuuluvatkin hameille.

Here is the first nine. I've found I'm definitely a skirt- and legwarmer-girl. Now that I work at a place where one can wear them. In the whole wardrobe there is one pair of trousers, four pairs of leggings, two pairs of legwarmers and the rest of the bottoms are skirts.


... ja jos ei ole hametta, on tunika.

...and if there's not a skirt on, there's a tunic.

Kevät on haastavaa pukeutumisaikaa täällä pohjolassa. Helmikuussa on vielä 20 pakkasta, ja toukokuussa taas voi olla saman verran lämmintä. Siksi tähän kokoelmaan oli syytä paketoida sekä lyhyttä että pitkää, niin että voi laittaa kerroksia tarpeen mukaan.

Spring is a challenging time to dress here in Finland. In February it can get to -20 degrees celsius and in May there might be +20 degrees. That's why this collection had to have both short- and long sleeved things to be able to layer clothes when the need comes.

Väritykseltään tämä kevät on kyllä kaikkea muuta kuin keväinen. On harmaata ja mustaa, maitokaffin väristä vaaleanruskeaa, sammalenvihreää ja jokunen violetti ja pinkki. Kesästä tulee (onneksi) vaaleampi :)

Colour-wise this spring is far from spring-y. There's grey and black, latte-coloured light brown, moss green and a sprinkle of purple and pink. Summer will (luckily) be lighter :)

Puoliväli on ylitetty ja parin päivän päästä on reissu Englantiin edessä. Vaatteiden pakkaaminen ei jännitä. Mutta se jännittää, kuinka tällä kassivalikoimalla pääsee reissuun...

I'm over halfway through this season, and in a couple of days we're leaving for England for a few days. Packing of clothes I'm not worried about, but what I do worry of is how to pack it all into the bags I've chosen for this season...

Anjusha
Ei kommentteja: