sunnuntai 23. lokakuuta 2011

syyshuiveja isolle kaverille

Verttisellä on ollut fleecestä tehty kolmiohuivi kaulahuivina syys- ja kevätkeleillä. "Mutta se on jo ihan vauvakokoinen, ei se mahdu enää" -totesi tenava. Uusi piti siis saada, ja samantien kun kerran aloitti, tein kaksi.


Ensimmäisestä tuli mangonvärinen. "Haluatko siihen vihreän auringon" -minä kysyin. Se kuulosti hyvälle idealle. Nurjalle puolelle laitoin vaaleansinisen trikoon, jotta huivi käy vielä kylmemmilläkin keleillä.


"No, mitäs toiseen laitetaan" -kysyin minä. "Siihen voisi tulla vaaleanpunainen auto". Autosta tuli marjapuuronpunainen, kuvan värit hämäävät vähän. "Ikkunat pitää olla tuosta sinisestä" -tuli ohje, kun etsiskelin fleecetilkkuja. Petroolinväriset ikkunat sai auto, ja luumunvärisen tien jolla kulkea. Nurjan puolen autokangas on velouria, siitä tulee vielä joskus housut, toivottavasti :)

Minulla oli pyhä ajatus saada aikaiseksi lapselle Baktus neulottua, mutta luulen, että kaksi kolmiohuivia riittänee yhden syksyn tarpeiksi ;)

Seuraavaksi lähdetäänkin pihalle testaushommiin.

-Anjusha


1 kommentti:

Tanssiinan Anne kirjoitti...

Oikeastaan se autohuivi olikin aivan täydellinen. Vertillä on samasta vihreästä fleecehousut, joita tähän aikaan pidetään paljon pihalla, ja huivin petrooli väri oli sattumalta tismalleen sama kuin viimekeväisen Hassukuutti-fleecepipon väri! Colour-coordinated ;)