sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Puodin pöllö

Pöllöperhe on saanut uuden jäsenen.

Puotiin tarvittiin oma pinnipöllö, kun siellä on söpöisiä balettipinnejä söpöille balettitytöille. Nykyään ne ovat kiinni valkoisen naulakon reunalla, mutta eivät oikein erotu edukseen. Ajattelisin, että pöllöstä ne huomaisi paremmin, erityisesti, kun pinnit ovat vaaleanpunaisia, ja pöllö, noh, ei-niin-vaaleanpunainen. Massussa olevat vaaleanlilat nauhat ovat vain reunoistaan kiinni, joten pinnit saa massuun tukevasti esille. Ja päässä olevasta ripustuslenkistä pöllön voi pinneineen laittaa kiinni samaiseen naulakkoon, jossa pinnit ovat nyt.


Verttisen mielestä pöllöjä tarvitsisi ehdottomasti olla myynnissä puodissa, ja Eskonenkin ihmetteli, miksi ihmeessä pöllö pitää rakentaa, jos sitä ei kerran aio myydä (NO SIKSI, että pinneillä on hyvä olla oma hieno koti, josta NIITÄ on hauska valita!). Jäämme siis pohdiskelemaan, voisivatko pienet balettitytöt tarvita pinneilleen pöllöjä. Totuushan toki on, että pienillä tytöillä pinnejä yleensä on, riippumatta siitä, ovatko he balettityttöjä. Voisihan pöllöjä tarvita vaikka joulunaikaan, kukas sen tietäisi!

Pöllön kankaat ovat puodin omia kankaita, jotka ovat jääneet yli tossupussien teosta. Nauhat, eli siivet, tassut ja päässä oleva kiinnitysnauha ovat satunnaisia nauhanpalasia nauhapussukasta, silmissä on KAM-nepit, nokassa on piskuinen pala fleeceä, ja pöllön sisällä lampaanvillaa.

Pöllönpuuhaus on rentouttavaa. Suosittelen kyllä muillekin :)

-Anjusha

Ei kommentteja: