torstai 29. syyskuuta 2011

Suuren Villisprojektin satoa

Kiedolla on menossa hieno kampanja.
Jokainen Kestovaippaviikolla lokakuussa K-S keskussairaalassa syntynyt pikkuinen uusi elämä saa synttärilahjaksi villahousut.


Tässä ovat ensimmäiset, jotka projektiin neulaisin.

Meillä on kotiväki sen verran ei-vaaleanpunaista, etten saa ikuna tehdä kotiin mitään hempeänlempeää. Joskus tulee väistämätön hinku saada tehdä vaaleanpunaista, ja tämä vastasi odotuksiin nyt ihan täydellisesti. 

Hahtuva on Kestovaippakaupasta, ja siitä on aiemmin samasta kerästä tehty yhdelle pienihmiselle vaaleanpunaiset villikset. Kerä vaan on sen kokoinen, että nuita pikkuisen kokoisia pöksyjä siitä saisi varmaan vielä kolmet. Täytyy odotella, että lähiympäristöön syntyy tyttöjä :)

Samaan sarjaan on tulossa oranssi-vihreät Pirtin hahtuvasta olevat housut, mutta ne ovat vielä vaiheessa. Niistä kuva sitten myöhemmin.

Villiksiä saa tehdä 5.10. asti (apua, sehän on ihan kohta!), jonka jälkeen ne lahjoitetaan sairaalaan jaettavaksi. Tavoitteena on saada kasaan 70 paria pöksyjä.
Muutama postaus alaspäin on projektista lisää tietoa, jos vielä haluaa mukaan. Pikkuvillikset kutaisee illassa, jos on joskus tehnyt niitä ennenkin. Että hyvin ehtii!

Anjusha

Ei kommentteja: