torstai 28. heinäkuuta 2011

Syyshuivi ja Lötkö Koira

Tänään Verttisen syömistä katsellessa oli hyvin aikaa saada viimein pari viikkoa työn alla ollut Baktus-huivi valmiiksi. Syömisessä nimittäin meni kaksi tuntia, ja sen jälkeen riisin lattialta siivoamisessa reipas puolituntinen. Mutta tällainen siitä tuli:


Lankana on Noro Aya, puuvillan, villan ja silkin sekoitus. Huivissa on käytössä (ihan vaan helpottaakseni omaa arviointikykyäni) kaksi kerää, toisella lisäilin ja toisella kavensin. Ajatus oli, että langan saisi käyttöön viimeistä piirua myöten, mutta näin kävi:


Nyssäkkä jäi. Höh. Onneksi ei kuitenkaan puolikasta kerää tai muuta kohtuutonta :)

Mutta aika kiva syyshuivi siitä tuli, toimii päässä, harteilla, ja kaulassa:


Verttinen taas sai lötkön koiransa viimein käyttöön. Tai sitä en tiedä, kuinka koira se oikeasti on, mutta sellaiseksi se on nyt todettu. 


Novitan uusimmassa lehdessä oli tuollaisen Veltto-aiheisen eläimen ohje, ja aika pitkälti ohjeen mukaan tuo on rakennettukin. Mitä nyt langat ovat kaikki muinaisia seitsemän veljeksen jämänyssäköitä, joista päässä oleva valkoinen ja toisen korvan oranssinpunainen kerä menivät ihan loppuun asti (hurraa!). Seiskaveikkanyssäköiden puolen muovikassillisen ikuisuus alkaa pikkuhiljaa hälvetä, keränloppu keränlopulta. Mutta vielä saa keksiä jämälankaprojektejakin.

Tässä vielä koiruus lähikuvassa:


Ja nyt nukkumaan, lötkön unisen koiran saattelemana.

-Anjusha 
Ei kommentteja: